web analytics

Chopperlinkul de astazi ne duce mai aproape de casa de data asta, peste granita de vest, in Ungaria, mai exact Budapesta.

aici ii vizitam pe cei de la Radical Garage

…sau mai bine zis pe Sándor Görbe proprietarul, designerul si fabricantul principal a ceea ce iese pe usa garajului radical din Budapesta.

Povestea lui e una clasica…a inceput prin a-si modifica propriile motoare si incet, incet, pas cu pas a ajuns unde astazi.

Ca sa va faceti o idee despre cine este Sándor si ce vrea el n-o sa ma lungesc prea mult cu vorbaria si o sa va arat niste poze cu realizarile lui ca sa va trageti singuri concluziile.

 

74

 

……………………………………………………..

DESTINY

………………………………………………………………….

JOUR’D ESPOIR

……………………………………………………………..

POISON

………………………………………………………….

PREDATOR

………………………………………………………….

PUBLIC ENEMY

…………………………………………………………………

astazi, scurt si la obiect. Dupa ce am vazut cateva din lucrarile Radical Garage – pe al caror website www.radical-garage.com va invit sa intrati daca v-au trezit interesul – o sa mai aruncam un ochi pe cateva din aparitiile media ale acestora si cam atat, pana la urmatorul chopperlink.

 

 

facebook comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

if you check this box ... nothing happens (: 26